Martina Johansson heter jag,

är 29 år gammal och bosatt i Skövde tillsammans med mina två katter. Hästar och fotografering har varit mina två största intressen i många år och det föll därför väldigt naturligt för mig att kombinera dom båda. Ända sen jag fick min första kamera fick den följa med mig till stallet varje dag. 2013 flyttade jag till USA för att jobba som Au Pair i ett år, men blev sen kvar ytterligare två år då jag bestämde mig för att även prova på college livet. Det var viktigt för mig att få en så rolig och lärorik upplevelse som möjligt, därför valde jag att läsa Associate of Arts med inriktning Digital Photography och Grapic Design. Under dessa två år ställde jag upp i tre fotoutställningar och vann två Photography Awards.


Det var när jag flyttade hem till Sverige igen som jag bestämde mig för att verkligen satsa på fotograferingen, starta eget företag och samtidigt ta upp mitt intresse för hästar igen. Jag är stolt över det jag skapar, just för att jag får göra det jag älskar allra mest, och samtidigt får hjälpa andra att fånga minnesvärda ögonblick.


För dig som är en lika stor fotonörd som jag så fotograferar jag med min trotjänare Nikon D850, tillsammans med mina två favorit objektiv Sigma Art 135mm samt Sigma Sport 70-200mm.

Photography Award

Lorain County Community College 2016 Student Art Show

Commodore Bookstore AwarD

Lorain County Community College 2017 Student Art Show