Vill du föreviga bandet mellan dig och din häst? Har du en avelshingst du vill kunna visa upp på bästa möjliga sätt? Kanske har du en häst som snart ska vandra vidare? Oavsett vad dina önskemål är så är du hjärtligt välkommen!


Jag heter Martina Johansson och älskar att fotografera hästar och djur! Det började redan när jag var runt 9år och fick upp intresset både för hästar och fotografering, det har därför fallit väldigt naturligt för mig att kombinera dom båda! Med flera års erfarenhet i bagaget av både foto och häst så har jag lärt mig många knep för att få fram det där lilla extra och kunna förmedla varje hästs unika personlighet genom mina bilder.

Jag föredrar att använda mig av det naturliga ljuset när jag fotograferar, men ibland kan jag även ta hjälp utav en blixt om omgivningen kräver det. Jag försöker alltid att fånga dom där små & speciella ögonblicken som är så betydelsefulla!


Jag har tidigare haft egen häst men rider nu hos Tibro Ryttarförening. Jag har verkligen fastnat för dressyren och det är där mitt största fokus ligger just nu. Under 2021 gjorde jag min första tävlingsdebut med ponnyn Black Magic IV.