Jag har nu den glädjande nyheten att berätta att jag utökar mitt fotograferande och du kan numera boka mig som din fotograf till familjebilder! Detta inkluderar kärleksfulla bilder på dig och din partner, om du är gravid, vill ha mysiga bilder på barnen eller spara minnen på hela familjen tillsammans!


Något vi alla kan känna igen oss i är att tiden springer förbi, oavsett vart i livet vi befinner oss! Dom där speciella stunderna man alltid vill minnas och bevara kan jag hjälpa dig att fånga på bild!
Rädslor inför fotograferingen!


År du kanske rädd för att barnen inte ska klara av att sitta still? Eller känner du dig obekväm framför kameran? Det kan finnas många rädslor och osäkerheter inför en fotografering för att man vill att resultatet ska bli så bra som möjligt. Ingen fara, jag lovar att vi kommer lösa alla frågor och rädslor som ni har! Det är min uppgift som fotograf att guida er igenom fotograferingen för att få ett så fint resultat som möjligt.

Är det något specifikt som ni oroar er över inför fotograferingen så dela gärna med er av det till mig när ni bokar, jag kommer att ge er information i förväg och förbereda er på bästa sätt så att ni ska känna er trygga! Tillsammans kommer vi att skapa bilder som ni kommer älska livet ut!