Deluxe


• Upp till 1,5-2h fotografering.

• 15st bilder anpassade för webb/sociala medier.

• Fine Art Print 30x40cm


Det här är paketet för dig som vill ha mer! Här har vi verkligen möjlighet att ta flera olika typer av bilder, du kanske vill ha porträtt både i naturmiljö & svart bakgrund, frihetsbilder, ombyten m.m. Även perfekt paket för dig som har fler än en häst.


2600kr

Reseersättning 35kr/mil tillkommer

Premium


• Upp till 1h fotografering.

• 10st bilder anpassade för webb/sociala medier.


Mitt mest populära paket, perfekt för dig som vill ha lite mera tid för att kunna ta olika typer av bilder. Porträtt, frihet, ridbilder m.m. Vi har även tid att fotografera på flera olika platser.


1800kr

Reseersättning 35kr/mil tillkommer

Mini Session


• 30min fotografering.

• 3st bilder anpassade för webb/sociala medier.

• Endast inom Västra Götaland.


För er som är två eller fler personer som vill fotografera era hästar på en gemensam vald plats och dag! Ni får 30 minuter vardera där vi hinner med vackra porträtt, i naturmiljö. Möjlighet finns att köpa till fler bilder.


980kr

Reseersättning 35kr/mil tillkommer


Fine Art - Black Background


• 30min fotografering.

• 3st bilder anpassade för webb/sociala medier.

• Fine Art Print 30x40cm.


Vackra porträtt och detaljbilder som är stilrent att hänga upp som tavla hemma, eller varför inte lyxa till det i stallet?

Enda kravet är en stall/ridhus öppning, sen ordnar jag resten!


1600kr

Reseersättning 35kr/mil tillkommer

Gemensamt för alla paket är att jag hjälper till att hitta en fin plats att fotografera på, utifrån dina önskemål av resultat i åtanke. Oavsett om det är i närmiljön runt stallet eller om du är beredd att transportera hästen. Behöver vi ordna tillstånd för en specifik plats så hjälper jag till med det!Upplevelsen tar inte slut för att fotograferingen gör det! Inom 14 dagar efter fotograferingen får du tillgång till ett personligt galleri där du i lugn och ro kan välja ut dina favoriter. Här har du också möjlighet att köpa till fler bilder om du får svårt att välja.

Frågor & Svar

Vart fotograferar vi?

Jag är ständigt ute och letar nya platser att fotografera vid och har några bra platser vi kan åka till om du har möjlighet beroende på vad du är ute efter för fotografering. Det funkar också lika bra att jag kommer till ditt stall och vi använder oss av naturen runtomkring.

Vad innebär anpassad för webb/sociala medier?

Det innebär att bilden är i storleken 2048px på den längsta sidan, för att bibehålla kvalitén när man publicerar bilden på sina sociala medier. Är bildstorleken större blir kvalitén sämre då Facebook och Instagram krymper bildens storlek.

Hur väljer man bilder?

Inom en vecka efter fotograferingen lägger jag in bilderna i ett webbgalleri. Du får en länk till galleriet på mailen och där får du själv välja ut dina favoriter och de antal du önskar köpa. Bilderna har då genomgått en grundredigering och visar inte slutresultatet. Eventuell fotogrimma till exempel tas bort efter att du valt dina bilder.

Jag vill köpa till fler bilder

Det värmer och gör mig så glad att du tycker om dina bilder!
1 bild - 300kr
3 bilder - 750kr
5 bilder - 1100kr

Hur levereras bilderna?

När du valt ut dina bilder behöver jag 2 veckor på mig att färdigställa bilderna för att ge dom den sista touchen och ta bort eventuell fotogrimma. Du får även din faktura. Innan bilderna kan levereras ska fakturan vara betald.

Vad händer vid dåligt väder?

Eftersom även jag vill att resultatet ska bli så bra som möjligt kan vi behöva ta ett gemensamt beslut att omboka fotograferingen vid mycket dåligt väder. Mulet eller lätt duggregn behöver dock inte innebära dåligt väder, tvärtom ger det ett väldigt mjukt ljus och bidrar till fina bilder.

Kan jag beställa en förstoring?

Du kan beställa förstoringar utav mig på Fine Art fotopapper, Canvas och Forex Skiva. Kontakta mig med önskad storlek för prisuppgift.

Jag har fått förhinder, kan jag avboka?

Avbokning av bokad fotografering skall ske senast 48h innan överenskommen fotograferingstidpunkt. Vid försenad eller utebliven avbokning debiteras fullt pris. Men jag har såklart full förståelse för att oväntade saker kan hända, därför erbjuder jag kostnadsfri ombokning senast 24h innan bokad fotograferingstidpunkt.


OFFERTFÖRFRÅGAN


Matchar inte mina fotopaket med din vision? Eller har du ett företag som behöver nya bilder för marknadsföring? Jag hjälper dig gärna och anpassar ett fotopaket utefter dina önskemål. Fyll i frågeformuläret så detaljerat som möjligt, hur många bilder du önskar samt vad dessa ska användas till så återkommer jag inom 24 timmar med ett offert förslag.

Follow me on Instagram

@johanssonequine