Mini Session


• 30min fotografering.

• 6st bilder anpassade för webb/sociala medier.

• Endast inom Västra Götaland.


1200kr

Reseersättning 25kr/mil tillkommer

Premuim


• 90min fotografering.

• 14st bilder anpassade för webb/sociala medier.

Mitt mest prisvärda paket, perfekt för dig som har flera hästar eller som vill fotografera på flera olika platser.


2400kr

Reseersättning 25kr/mil tillkommer

Fine Art


• 60min fotografering

• 5st bilder anpassade för webb/sociala medier

• Förstoring 30x40cm

Porträtt och detaljbilder mot svart bakgrund.


1400kr

Reseersättning 25kr/mil tillkommerUpplevelsen tar inte slut för att fotograferingen gör det! Inom 3-5 dagar efter fotograferingen får du tillgång till ett personligt bild galleri där du i lugn och ro kan välja ut dina favoriter.

OFFERTFÖRFRÅGAN


Matchar inte mina fotopaket med din vision? Eller har du ett företag som behöver nya bilder för marknadsföring? Jag hjälper dig gärna och anpassar ett fotopaket utefter dina önskemål. Fyll i frågeformuläret så detaljerat som möjligt, hur många bilder du önskar samt vad dessa ska användas till så återkommer jag inom 24 timmar med ett offert förslag.

Frågor & Svar

Vart fotograferar vi?

Jag är ständigt ute och letar nya platser att fotografera vid och har några bra platser vi kan åka till om du har möjlighet beroende på vad du är ute efter för fotografering. Det funkar också lika bra att jag kommer till ditt stall och vi använder oss av naturen runtomkring.

Vad innebär anpassad för webb/sociala medier?

Det innebär att bilden är i storleken 2048px på den längsta sidan, för att bibehålla kvalitén när man publicerar bilden på sina sociala medier. Är bildstorleken större blir kvalitén sämre då Facebook och Instagram krymper bildens storlek. Det innebär också att min logga är kvar på bilderna men med en diskret placering. Beställer du en förstoring tas loggan bort.

Hur väljer man bilder?

Inom en vecka efter fotograferingen lägger jag in bilderna i ett webbgalleri. Du får en länk till galleriet på mailen och där får du själv välja ut dina favoriter och de antal du önskar köpa. Bilderna har då genomgått en grundredigering och visar inte slutresultatet. Eventuell fotogrimma till exempel tas bort efter att du valt dina bilder.

Jag vill köpa till fler bilder

1 bild - 200kr
3 bilder - 450kr
5 bilder - 750kr
10 bilder - 1400kr

Hur levereras bilderna?

När du valt ut dina bilder behöver jag 2 veckor på mig att färdigställa bilderna för att ge dom den sista touchen och ta bort eventuell fotogrimma. Du får även din faktura. Innan bilderna kan levereras ska fakturan vara betald.

Vad händer vid dåligt väder?

Eftersom även jag vill att resultatet ska bli så bra som möjligt kan vi behöva ta ett gemensamt beslut att omboka fotograferingen vid mycket dåligt väder. Mulet eller lätt duggregn behöver dock inte innebära dåligt väder, tvärtom ger det ett väldigt mjukt ljus och bidrar till fina bilder.

Kan jag beställa en förstoring?

Du kan beställa förstoringar utav mig på Fine Art fotopapper, Canvas och Forex Skiva. Kontakta mig med önskad storlek för prisuppgift.

Jag har fått förhinder, kan jag avboka?

Avbokning av bokad fotografering skall ske senast 48h innan överenskommen fotograferingstidpunkt. Vid försenad eller utebliven avbokning debiteras fullt pris. Men jag har såklart full förståelse för att oväntade saker kan hända, därför erbjuder jag kostnadsfri ombokning senast 24h innan bokad fotograferingstidpunkt.

Follow me on Instagram

@johanssonequine