Välkommen till min bokningssida!

Första steget är att fylla i bokningsförfrågan som du hittar lite längre ned på denna sida!

Därefter går vi igenom detaljer & information om fotograferingen samt kommer överens om ett datum som passar.


Ca 3-4 veckor efter avslutad fotografering får du en länk till ett personligt bildgalleri där du väljer ut antal bilder du önskar beställa. Jag har nu också gjort det möjligt för dig att beställa ALLA bilderna i galleriet, om du tycker att det blir svårt att välja!

“Martina är en otroligt proffsig, engagerad och trevlig tjej som jag verkligen kan rekommendera till alla som vill ha en lyckad fotostund och ett sagoligt vackert resultat!”

Bokningsförfrågan

Företag är välkomna att kontakta mig för en offert!

Vanliga Frågor & Svar

Vart fotograferar vi?

Jag är ständigt ute och letar nya platser att fotografera vid och har några bra platser vi kan åka till om du har möjlighet beroende på vad du är ute efter för fotografering. Gäller det häst fotografering funkar det bra att jag kommer till ditt stall och vi använder oss av naturen runtomkring om du inte vill transportera hästen.

Vad innebär anpassad för webb/sociala medier?

Det innebär att bilden är i storleken 2048px på den längsta sidan, för att bibehålla kvalitén när man publicerar bilden på webben. Är bildstorleken större blir kvalitén sämre då t.ex. Facebook och Instagram kommer att krympa bildens storlek.

Vad händer vid dåligt väder?

Eftersom även jag vill att resultatet ska bli så bra som möjligt kan vi behöva ta ett gemensamt beslut att omboka fotograferingen vid mycket dåligt väder. Mulet eller lätt duggregn behöver dock inte innebära dåligt väder, tvärtom ger det ett väldigt mjukt ljus och bidrar till fina bilder.

Jag har fått förhinder, kan jag avboka?

Avbokning av bokad fotografering skall ske senast 48h innan överenskommen fotograferingstidpunkt. Vid försenad eller utebliven avbokning debiteras fullt pris. Men jag har såklart full förståelse för att oväntade saker kan hända, därför erbjuder jag kostnadsfri ombokning senast 24h innan bokad fotograferingstidpunkt eller på grund av sjukdom.