Är du redo för en minnesvärd fotografering?

Jag tar emot ett Begränsat antal bokningar i höst!

1600kr


Reseersättning 35kr/mil tillkommer

Det här ingår:

6ST DIGITALA BILDER*

40min fotografering

  • Lån av fotogrimma
  • Personligt bildgalleri


*anpassade för webben 2048px

Tillägg:

3 extra bilder + 10min : 500kr

5 extra bilder + 15min : 750kr

10 extra bilder + 30min : 1200kr

Svart Bakgrund : 600kr


Förstoring - Kontakta mig för prisuppgift

Omdömen

Omdömen

“Martina är en otroligt proffsig, engagerad och trevlig tjej som jag verkligen kan rekommendera till alla som vill ha en lyckad fotostund och ett sagoligt vackert resultat!”

FÖRSTORING


Det är en sak att se sina bilder digitalt, men att få se dom förstorade på väggen hemma en helt annan. Detaljer träder fram och fotot blir mer levande!

PRESENTKORT


Efter önskemål har jag nu ordnat presentkort som du kan ladda med valfritt belopp! (+26kr i frakt) Perfekt present till en hästtokig vän!


BÖRJA DIN BOKNING HÄR!

Företag är välkomna att kontakta mig för en offert!

Frågor & Svar

Vart fotograferar vi?

Jag är ständigt ute och letar nya platser att fotografera vid och har några bra platser vi kan åka till om du har möjlighet beroende på vad du är ute efter för fotografering. Det funkar också lika bra att jag kommer till ditt stall och vi använder oss av naturen runtomkring.

Vad innebär anpassad för webb/sociala medier?

Det innebär att bilden är i storleken 2048px på den längsta sidan, för att bibehålla kvalitén när man publicerar bilden på sina sociala medier. Är bildstorleken större blir kvalitén sämre då Facebook och Instagram krymper bildens storlek.

Vad händer vid dåligt väder?

Eftersom även jag vill att resultatet ska bli så bra som möjligt kan vi behöva ta ett gemensamt beslut att omboka fotograferingen vid mycket dåligt väder. Mulet eller lätt duggregn behöver dock inte innebära dåligt väder, tvärtom ger det ett väldigt mjukt ljus och bidrar till fina bilder.

Jag har fått förhinder, kan jag avboka?

Avbokning av bokad fotografering skall ske senast 48h innan överenskommen fotograferingstidpunkt. Vid försenad eller utebliven avbokning debiteras fullt pris. Men jag har såklart full förståelse för att oväntade saker kan hända, därför erbjuder jag kostnadsfri ombokning senast 24h innan bokad fotograferingstidpunkt.